Om

Ring for en uforpliktende samtale

413 20 149

Frederic Peeters AS

Jeg har mange års erfaring innen flislegging, gulvlegging og maling. Interessen startet allerede som 16 åring, og etter studier og læretid jobbet jeg både som maler, gulvlegger  og flislegger. Jeg besitter derfor over 18 års erfaring i bransjen.  Jeg har jobbet i flere store bedrifter og opparbeidet meg en god kompetanse. I 2018 startet jeg min egen bedrift, og mine viktigste grunnleggende prinsipper er kvalitet, nøyaktighet og kundetilfredshet.  

Jeg leverer og monterer blant annet alt innenfor vinyl, linoleum og tepper/teppefliser, men tilbyr også mange flere typer gulv. I tillegg til dette tilbys flislegging og maling. 

Bedriften samarbeider med andre dyktige håndverkere som malere, tømrere, flisleggere, forskalingssnekkere, rørleggere osv.  Så om du ønsker å igangsette et mindre eller et større prosjekt, ta kontakt for en gratis befaring.  

Jeg vil beskrive meg selv som løsningsorientert,  effektiv men nøyaktig samt ryddig og enkel å kommunisere med.  Mitt mål er at du sitter igjen med en god totalopplevelse og et godt resultat. 

Organisasjonsnummer: 921 076 037

Tall fra proff.no:

Jeg bistår med god kompetanse når prosjektet skal gjennomføres fra ide til sluttresultat

0 +
Fornøyde kunder
0
Års erfaring
0 +
Fullførte prosjekter